ONS
VERHAAL

Van persoonlijke missie naar een impact gedreven onderneming.

Het begon allemaal met de persoonlijke reis van oprichter Bert Hidding.

Jarenlang worstelde ik met het gevoel dat mijn levenskeuzes bepaald werden door social media, de dagelijkse drukte en verwachtingen van anderen. . Ik wist dat ik mijn volledige potentieel wilde bereiken, gebaseerd op wie ik ben en een grotere impact wilde creëren in de wereld.

Het was door coaching en verschillende mentoren dat ik in staat was om mijn manier van denken en leven te veranderen. Het resultaat was een lifestyle waarin ik de beste versie van mezelf kan zijn, mijn dromen volg en met mijn talenten en passie een positieve impact maak in de wereld.

Het was door coaching en verschillende mentoren dat ik in staat was om mijn manier van denken en leven te veranderen. Het resultaat was een lifestyle waarin ik de beste versie van mezelf kan zijn, mijn dromen volg en met mijn talenten en passie een positieve impact maak in de wereld.

Tijdens deze reis merkte ik dat heel veel mensen zich konden vinden in mijn verhaal. Het delen van mijn ervaringen werkte voor anderen inspirerend en activerend. De voldoening die ik hieruit haalde overtuigde mij ervan dat dit ‘purpose’ is en ik heb hier mijn persoonlijke missie van gemaakt: Empower people to be the gift.Zoveel mogelijk mensen activeren om de beste van zichzelf te worden, dromen te volgen en de vanuit hun talent en passie een positieve impact te maken, als lifestyle.

The gift, omdat je met de Givvted lifestyle een cadeau bent voor jezelf en anderen.

Al snel realiseerde ik me dat deze missie zoveel groter is dan mij. Het is inspirerend om de groep mensen te zien groeien die het verlangen hebben om de beste versie van zichzelf te worden en een positieve impact te maken. Ook zijn er zoveel top coaches die de Givvted missie delen en gepassioneerd zijn om nieuwe leiders te activeren en impact te maken.

Purpose-driven leiders in contact brengen met top coaches, coaching toegankelijk maken en een movement creëren. Dat is hoe ik mijn persoonlijke missie invulling wil geven. Givvted.

 

Givvted is gebouwd door en voor leiders die een positieve impact maken vanuit hun talent en passie.

De Nieuwe Gevers is een ‘purpose in practice’ platform en het verbindt professionals met stichtingen en sociale ondernemingen. Het platform bood een manier om een team van leiders op te bouwen die impact gericht en talentvol zijn. Van business coaches tot content schrijvers, alle leiders bouwen aan dezelfde missie, dezelfde impact.

Sommige van de leiders bleven voor een project, anderen zijn zo verbonden met de missie dat ze aangeboden hebben om te blijven bouwen.

Dit is hoe ons Givvted team is begonnen. Allemaal delen ze hun talenten om een impact te creëren.

 

Stap voor stap, gift voor gift.

Dit is nog maar het begin. We zijn gepassioneerd en bouwen samen. Ons Givvted team, coaches, ambassadeurs en partners.

Empowering people to be the gift.