Ons verhaal

.

Van persoonlijke missie naar business met impact.

De strijd

.

Het begon met de persoonlijke journey van oprichter Bert. Jarenlang liep ik rond met een knagend gevoel. Mijn levenskeuzes liet ik bepalen door social media, de racende maatschappij en de verwachtingen van anderen. Het bracht mij stress, leegte en onrust. Ik had het verlangen om naar mijn volle potentie te leven, gebaseerd op wie ik ben en van daaruit een impact te maken in deze wereld.

De missie

.

 Het was dankzij coaching dat ik in staat was om mijn denken en manier van leven te veranderen. Dit resulteerde in een nieuwe lifestyle waarin ik leef naar mijn waarden en een impact maak met mijn gifts. Dit, terwijl ik focus op mijn mentale fitheid en betekenisvolle relaties. Tijdens deze journey kwam ik er achter dat er zoveel mensen waren die zich herkenden in mijn verhaal. Door het te delen kreeg ik de kans anderen te inspireren. Het gevoel van deze impact resulteerde uiteindelijk in mijn persoonlijke missie: Empower people to be the gift.

De business

.

De gift, want met deze lifestyle ben je een gift voor jezelf en voor anderen. Al snel realiseerde ik mij dat de missie zoveel groter is dan ik zelf. Het geeft energie om te zien dat het aantal talenten & leiders die streven naar deze lifestyle, blijft groeien. Ook zijn er zoveel top coaches die dezelfde missie delen en klaarstaan om impact te maken. Talenten & leiders verbinden aan top coaches, coaching toegankelijk maken én een communtiy creëren. Dat is hoe we de impact schaalbaar willen maken. Givvted.

De familie

.

Givvted wordt gebouwd door en voor talenten & leiders die een impact maken. De Nieuwe Gevers is een impact platform die professionals verbindt met impact organisaties. Het platform bood een kans om een team van impact gedreven talenten te bouwen. Van business coaches tot copywriters, allemaal bouwden we aan dezelfde missie. Een aantal bleven tijdelijk voor een project, anderen zijn zo gedreven dat ze blijven bouwen. Dit is hoe onze Givvted familie is gestart. Het delen van hun gift, zodat anderen hun gift kunnen activeren.

De journey

.

Dit is nog maar het begin. We zijn gepassioneerd en bouwen samen. Onze Givvted family, coaches, ambassadeurs en partners. Steen voor steen, gift voor gift. Empowering people to be the gift.