Over mij

Naast mijn werk als docent op een hogeschool, coach ik mensen graag om een diepere verbinding met zichzelf te maken.

Het is mijn passie om persoonlijke groei te brengen en meer bewustzijn te creëren.

In mijn coaching combineer ik mijn kennis en ervaring van het bedrijfsleven, psychologie en holisme.

Dit doe ik vanuit warmte en empathie en door scherpe vragen te stellen. Zo kan ik je dieper laten nadenken hetgeen weer tot inzichten leidt.

Als coach ben ik resultaatgericht, enthousiast en luister ik tussen de regels door.

Ik haal voldoening uit situaties waarin we samen de niet-zichtbare dingen van het vraagstuk boven water krijgen.

Mijn gift is om meer bewustzijn te creëren, zodat je een helder beeld krijgt van jouw eigen gift.

Michelle

'intuïtief, praktisch en empathisch'

"De coachgesprekken met Michelle heb ik altijd als heel verhelderend ervaren. Ik voelde me veilig en gehoord. Michelle is intuïtief, praktisch en heel empathisch. Ik heb haar als een heel fijne coach en bovenal fijn mens ervaren. "

"Tijdens de gesprekken met Michelle kreeg ik inzicht in de belemmerende overtuigingen die ik door de jaren heen had opgebouwd. Dankzij haar coaching ga ik nu elke dag weer met plezier naar mijn werk. Michelle is open en vriendelijk en toonde veel begrip."

"Michelle weet met haar scherpe vragen en ijzersterke intuïtie snel tot de kern te komen. Ze creëert een veilige setting waarbij je volledig jezelf mag zijn. Ze kan op een liefdevolle manier confronteren, wat maakte dat je zelf tot inzichten kan komen. Zeer waardevolle gesprekken! "

Be the gift.

Lead with us

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content.