Teamcoach

Over mij

Als enthousiaste coach en (interim) HR-professional werk ik inmiddels 10 +jaar met een passie aan het bevorderen van (werk)plezier.

Dat vurige enthousiasme, de ‘flow’, en de erkenning van talent.

Als coach begeleid ik mensen en bedrijven in het terugkrijgen van het (werk)plezier.

Want werkplezier is de magische brandstof die de motor van productiviteit, innovatie en groei in jou als mens en de organisatie aandrijft.

De drie ingrediënten die mijn aanpak typeren: persoonlijk, praktisch en plezier.

Mijn gift is jouw vurig enthousiasme aanwakkeren.

Leonoor

Teamcoach

'Ik zou Leonoor zeker als coach aanraden'

‘Leonoor heeft een belangrijke rol gespeeld in het ‘terugvinden’ van mijn werkplezier. Dit heeft geleid tot het creëren van een nieuwe functie binnen de organisatie, waarbij ik me weer als een vis het water voel.

Het leveren van maatwerk, het waarborgen van mijn veiligheid en het enthousiasme dat ervan afspatte het moment dat zij mij onder haar vleugels nam, zijn doorslaggevend geweest om toch aan te blijven bij mijn (huidige) werkgever.

“Ik stond op een punt in mijn leven waar ik een coach goed bij kon gebruiken. De balans tussen werk en privé was verstoord en ik wilde graag meer voor mezelf kiezen.
Leonoor luistert echt, stelt fijne wedervragen en reflecteert samen met jou op de vraagstukken en punten die je hebt. Ik keek naar elke sessie uit, mede door het enthousiasme waarmee Leonoor de sessie ook aanvliegt.

Hierdoor kreeg ik direct meer energie en zat ik beter in mijn vel. Voor mij was het coaching traject precies wat ik nodig had en precies op het juiste moment. Ik zou Leonoor zeker als coach aanraden aan mijn eigen netwerk.”

“Door de coaching sessies met Leonoor heb ik in een relatief korte tijd veel over mijzelf te weten gekomen.

Dit komt door haar goede (door)vragen, praktische handvatten en haar leuke persoonlijkheid.

Door deze coaching sessies ben ik meer bewust over mijn eigen gevoel en gedrag.”

Be the gift.

Lead with us

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content.