.

Gift for a Gift

Iedereen is Givvted: 

Waardevol. Talentvol, uniek en een leider.

Daarom investeren wij in de volgende generatie leiders voor een betere toekomst.

.

Gift for a Gift

Wij verdubbelen de waarde van jouw gift door ook de gift te activeren van een ander. Gift For A Gift. Alles wat we doen, heeft als doel om impact te maken in de wereld door mensen te helpen de gift te zijn. Door dit te doen voor de volgende generatie talenten en leiders, creëren we een betere wereld.

.

Partnership

Wij hebben een partnership met Favela United om deze nieuwe generatie te bereiken in Mozambique. Favela United is een jeugd impact organisatie gevestigd midden in de gemeenschap waar ze werkzaam zijn. Zij gebruiken de kracht van sport als middel om sociale impact te creëren in wijken waar veel uitdagingen zijn voor de jeugd. Zij zetten in op kennis, talentontwikkeling en sociale vaardigheden. Met als doel dat de jongeren zelf in staat zijn om vanuit hun talent en vaardigheden een betere toekomst te bouwen.

.

Jouw impact

Elke coachingsessie die jij volgt = Een coachingsessie voor de volgende generatie leiders in Mozambique Dankjewel voor de gegarandeerde impact die jij maakt! Voor meer info over Favela United, check: www.favelaunited.com